"כח רצון הוא מניע חזק יותר מהחשמל או מהרוח..."

                                                                                                                                              (אלברט אינשטיין)                     

 

אודות

הרצאות

סדנאות

coaching

חוגי בית

דמיון מודרך

אירועים מיוחדים

תובנות

בלוג

תודות

תגובות

חזון

טיפים

מועדון לקוחות

גישור

צור קשר

 

 

ההרצאה 'להפוך נכות לאיכות' נפתחת גם לקהל הרחב:

"זה התחיל ב- 19/03/73, 25 שעות ממושכות של צירי לידה אשר נראו כנצח, הובילו את הרופא המיילד לבחור באופציה הלא נכונה. והפחות מקצועית. מלקחיים מאיימות ו"שליפה" כאובה של העובר מרחם אמו - הותירו אותי עם שיתוק מוחין בעל 100% נכות. חוסר החמצן שהועד להגיע אל המוח פגע אף הוא במס' מערכות כגון הדיבור והיציבות בהליכה.

אבל אף אחד מן הרופאים ולו גם ה"מומחה" שבהם, לא העלה על דעתו ש"הנכה" הזה עוד יגרום להם לפתוח את ספרי הרפואה, לעיין בהם שוב ושוב ולהיחבט בשאלה: "היכן טעינו?". ימים יחלפו  ואותו "מוגבל" יוכיח לאותם חלוצי הרפואה, שבעזרת המון כוח רצון, אופטימיות מדהימה, אמונה וטיפוח מודעות עצמית, בעזרת כל אלו יחד, ניתן להפוך 100% נכות ל- 5% בלבד..."


בקרוב, אחלוק עמכם רגש, חמלה, אהבה, דמיון, יצירתיות, כוח רצון, הרמוניה, הומור ועוד המון כלים מעולם האימון שיובאו אליכם בהרצאה שהועברה עד היום רק בפני מוסדות ציבור, משרדי ממשלה וחברות פרטיות.

 

בין היתר, אספר גם על המהפך שחל בחיי החל מהיום בו הכרתי את כוחו של תת-המודע. ייתכן, ורק אם תאמינו, שהשינוי העצום שחל בחיי ביום האתמול יהיה המפנה שיחול בחייכם ביום המחר.

 

עוד על ההרצאה >>>
 


מעל 100,000 אנשים כבר התרגשו והבטיחו לעצמם שהם פותחים מחר חדש. הנכם מוזמנים, ובאהבה.


 

            על מועד ומיקום ההרצאה הבאה, תצא הודעה בהקדם.  תודה על השתתפותכם!

 

משך ההרצאה: 90 דקות.

 

להרשמה: 

דואר אלקטרוני *
שם
טלפון
 

ניתן לשלם בכרטיס אשראי (ויזה, לאומיקארד ומסטרכארד) - מותנה בתשלום מראש >>>

 

להלן קומץ מתגובות הנוכחים:

היי אייל,

אני חייבת להודות ליקום שזימן לי את ההזדמנות להכיר אותך. אדם אתה חם, פתוח, לבבי, קשוב ובעיקר מעורר השראה. לכבוד הוא לי שיצא לי להכירך, לשוחח איתך וליהנות מחוכמתך. אתה נותן מעצמך ללא ציפייה לקבל משהו בתמורה, וזו הנתינה הגבוהה ביותר שקיימת.

ההרצאה שלך היתה כ"כ מרתקת ומעוררת השראה שחשבתי 'למה אני צריכה את הספר?' כבר שמעתי הכל בהרצאה, אך כשקראתי את הספר הבנתי למה כדאי לקרוא אותו ולא להסתפק רק בהרצאה.

ישבתי וגמעתי אותו שעות בשקיקה, בכיתי איתו, צחקתי איתו ובעיקר התרגשתי. אני מודה לך מקרב לב על שהקרנת עליי מאורך.

בהערכה ובידידות,

תמר הזמי


אייל סבג,


אני רק שמעתי על כל מה שעבר עליך דרך אלין (אישתי), היא אמרה "אתה חייב לבוא לשמוע את ההרצאה שלו" וכשבאנו אתמול, זה היה מרתק!


הדרך בה אתה מעביר את סיפור החיים שלך שהוא למעשה סיפור לא קל בכלל, בשילוב הומור שהופך כל "מכשול" שהיה בדרכך ל"מחשול", מעורר את המחשבה ואת האנרגיה הפנימית בגוף למצוא פתרונות ולהתחיל לזוז, אין דבר העומד בפני הרצון, צריך רק לרצות ... הרצאת חובה לכל הורה, ילד וגם סבא.

יוסי ירושלמי

 


אייל המדהים,


במילה אחת- תודה!
בכל פעם שאני נפגשת איתך אני מקבלת ממך כל כך הרבה כוחות. אתה משמש עבורי השראה, מקור לעוצמה ואהבה אין סופית. הרצאתך מרתקת וכנ"ל גם ספרך, אך יותר מכל מרתקים הם חייך.

נעמה ששון
 


השתתפתי בהרצאתו המרתקת של אייל סבג במרכז "חיבורים" בפ"ת.

נדהמתי מהשילוב הנפלא בין סיפורו המרגש לבין המצגת המדהימה וגם למוסיקה המרהיבה. למרות שלא שמעתי את המוסיקה, המתורגמנית תרגמה לי את כל השירים.

אני כותבת מנקודת מבט של אדם עם מוגבלויות, ומאמינה שמתוך מצבים של אסון, של טרגדיה, של פיטורין מעבודה, של גירושין וכו' ... צומחים דברים מדהימים שלא היו קיימים.

אייל סבג – שמחתי מאד להכיר אותך מקרוב ואני בטוחה שתצליח בגדול והכי חשוב שתהיה מאושר!

אם עדיין לא שמעתם את אייל סבג - רוצו לראותו !! חוויה בלתי נשכחת מובטחת לכם!

אורנה לוי - מספרת סיפורים בשפת סימנים


איל היקר,

אתמול השתתפתי בהרצאה אינטימית שהעברת לנו ואני רוצה לומר לך שיצאתי עם תחושה מעצימה ביותר. אתה, בשיתוף האותנטי של סיפור חייך נותן להבין שהגבול בין חלום למציאות עובר באותו קו אם רק נאמין!

ישר כוח, אתה מדהים!

אילן בראף


השתתפתי אתמול בהרצאה של אייל. זכיתי להכיר אדם מרשים, מלא חוש הומור שכל כולו מכוון לנתינה לאחרים ורצון ללמד אחרים כיצד אפשר לבחור אחרת, כיצד אפשר לצאת ממצב של להיות קורבן, כיצד אפשר לצאת ממצבי מירמור וכעס, להתיידד עם הפחד ולהפוך אותו לדחף, ולזכור שבכל רגע נתון בחיים אפשר לבחור באושר, בשמחה, בהודיה וכו'...

אין ספק שאייל מהווה דוגמא אישית לכל מה שהוא מרצה עליו.

התרגשתי מאוד בהרצאה... וממליצה לכל אחד לשמוע את אייל ולקחת ולו משהו "קטן" אחד ולשנות את החיים!

יעל זיברט


פגשתי את אייל, קניתי את הספר וקראתי אותו בנשימה עצורה. אייל חושף את סיפורו האישי בשפה קולחת, מעניינת ומלאת הומור. כשקראתי בין השורות לקחתי לעצמי חלק מהתובנות שאייל מדבר עליהן בספר.

אתמול השתתפתי בהרצאה של אייל והחוויה פשוט השאירה אותי מלאת מחשבות, הערכה עמוקה לאייל על הדרך שעשה ועל הבחירות שבחר והאומץ הגדול שנדרש ממנו לבחור את הבחירות הללו.

אני בטוחה שהיום הוא התחלה חדשה עבורי וממליצה בחום גם לכם לבחור.

באהבה,

עופרה בראף


אני ממליץ בחום על ההרצאה של אייל. כמי שחי ונושם אימון, אני חושב שההרצאה של אייל היא מוצר חובה. אני הייתי מכניס אותה לתוכנית הלימודים בבתי הספר. אם כל מאחד מאיתנו היה מקבל חינוך, צריבה של החומרים שהועברו בהרצאה, היינו חיים בעולם עוצמתי הרבה יותר.

זה לא סתם חומרים, זה אדם מעורר השראה.

רוצו לבדוק מתי מועד ההרצאה הבא.

יניב אורבך


לתגובות נוספות >>>

 

 

דף הבית

ביצוע תשלום בכרטיס אשראי

הטבות השבוע

 

שני שיק דהרי - זמרת ויוצרת

עקבו אחריה בפייסבוק


לתגובות הקוראים >>>

 


 שטח פרסומי:

עדי מאור סיסו

מאפרת ומנחת סדנאות איפור

 

© כל הזכויות שמורות לאייל סבג